administratiekantoor den haag
               Per mail, post of persoonlijk langsbrengen

In een geheel vrijblijvend gesprek bekijken we uw administratie en bespreken we wat u aan ons uit wilt besteden. Op basis van de omvang van de administratie en de te verwachte werkzaamheden maken wij een vaste maand of kwartaal afspraak. Het kost u niets meer dan dit afgesproken tarief.

Het tarief start op  50 per maand, dit is inclusief het verwerken van de boekhouding, aangiften omzetbelasting,  opstellen van de jaarcijfers en de aangifte inkomstenbelasting. De prijs hangt af van de grootte van de boekhouding. Voor het verwerken van de loonadministratie wordt er eenmalig een bedrag van 50 voor het aanmaken van de werkgever in rekening gebracht en eenmalig 25 voor het aanmaken van een werknemer (de prijs is per werknemer). Voor de loonstroken wordt 9,50 per loonstrook in rekening gebracht. Al deze prijzen zijn exclusief BTW.

De administratie wordt hier op kantoor verwerkt, wij verzorgen de aangifte omzetbelasting en loonheffingen. Jaarlijks wordt de jaarrekening opgesteld en de aangifte inkomstenbelasting verzorgd.
Wij controleren elk kwartaal aan de hand van de tot dan toe behaalde winst of de voorlopige aanslag inkomstenbelasting moet worden aangepast, zodat u aan het eind van het jaar niet voor verrassingen komt te staan.

U kunt uw administratie digitaal of op papier aanleveren.

U kunt er ook voor kiezen om de administratie jaarlijks aan te leveren en zelf de aangifte omzetbelasting te verzorgen. Dan controleren wij uw administratie, stellen de jaarrekening op en verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting.

Bent u geinteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een vrijblijven de offerte ontvangen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek. neemt u gerust contact met ons op via 070 26 000 26 of e-mail ons op info@wolvenhoff.nl.

Administratiekantoor Wolvenhoff te Den Haag, uw bijzaak is onze hoofdzaak.
Voor uw administratie en belasting aangiften.

 


                                                                                                                                sitemap